Workshop sieraad maken

Uitstapje plannen met vriendinnen?

Een bedrijfsuitje met collega's organiseren?

 

Studio Margreet boek je voor een sieraad workshop waar je nieuwe vaardigheden leert en even uit je hoofd komt om met de handen te werken - het is ontspannend! Ook voor beginners.

 

Iedereen gaat naar huis met een zelfgemaakt sieraad. Margreet stimuleert je creativiteit. Door de grote keuze aan materialen kan jij jouw eigen stijl en smaak verwerken in een concreet resultaat.

 

Hieronder lees je ervaringen van deelnemers. Neem contact op voor afstemming en maatwerk!

 

Data en locaties inschrijven

vr 19 oktober 10.00-12.30

wo 7 november 9.30-12.00

vr 16 november 12.30-14.30

 

Metaaldraad basis

Zilverdraad sieraden

Meditatie Mala ketting maken

 

De Tulperij Voorhout

Ollies Coffee & More Abcoude

Yogaschool Abcoude


WORKSHOP METAALDRAAD - BASIS VAARDIGHEDEN I

In deze workshop leer je de techniek van werken met metaaldraad en nietstiften. Hiermee kan je mooie kralen verwerken tot bedels en schakels. Je gaat deze vastmaken aan een leren armband of aan een schakelketting. Daarnaast ontdek je verschillende technieken om leer te bevestigen en om het sieraad mooi en stevig af te werken.

Je hebt bij deze workshop de mogelijkheid om je eigen kralen en oude sieraden mee te nemen en te combineren tot een nieuwe eigentijdse armband of ketting.

Ook beginners gaan naar huis met wat moois!

De workshop kost € 32,50 euro incl .materialen, koffie en lekkers.

 

WORKSHOP ZILVER - METAALDRAAD II

In deze ochtend gaan we met zilver aan de slag. Je maakt een kwalitatief hoogwaardig sieraad door mooie kralen met zilverdraad en zilveren nietstiften te verwerken tot een armband (bangle of schakels). Ik raad aan eerst de basisworkshop te volgen (deze staat in het teken van vaardigheden om metaal te vormen en mooi af te werken) voor een professioneler resultaat.

De workshop kost € 55,00 euro incl. materialen, koffie en lekkers.

 

WORKSHOP MALA KETTING MAKEN

Een mala is van origine een boeddhistische gebedsketting met een vast aantal kralen om mantra's te herhalen. In deze workshop leer je over de achtergronden en samenstelling van deze gebedskettingen en ga je zelf aan de slag met door jou gekozen materialen. 

We zijn op een rustgevende ZEN locatie waar ruimte is om te ontspannen en meer te leren over meditatie en yoga.

De workshop kost € 32,50 euro incl. materialen, koffie en lekkers.

WORKSHOP EDELSTEENTJES OP ELASTIEK

Leer van mij welke knoop in het elastiek blijft wel zitten!
Je kiest je eigen stenen en kleuren. Je maakt voor jezelf of een ander een mooi armbandje en krijgt ondertussen tips voor de beste afwerking.
Prijs 13,50 euro incl. materiaal.
  *Zat 13 oktober van 10.30-11.30 bij Abcoude Proof.
  * Zat 8 december van 11.30-12.30 bij Abcoude Proof.
Aanmelden via: www.cursusproject-abcoude.nl 
Aanmelden

Ga naar Contact of email studiomargreet@gmail.com

 

Een workshop is leerzaam en fun. Er is voor elk wat wils te maken, van fijn tot stoer. Ik reik je de technieken aan, jij kiest de wijze van uitvoeren. De workshops bij Studio Margreet zijn gezellige bijeenkomsten en je gaat sowieso naar huis met een nieuw sieraad, ook beginners! 

 


Recenties Workshop Sieraden Metaaldraad basis

Sytske - De workshop heb ik erg leuk en leerzaam gevonden! Het is heel ontspannend om zo geconcentreerd met je handen bezig te zijn. De tijd vloog om. Ook zeker iets om met een groep vriendinnen, familie, collega’s te doen. Wat ik zo fijn vond, was dat de cursus laagdrempelig was, maar van hoge kwaliteit en tot slot kom je ook nog met iets tastbaars thuis waar je trots op kunt zijn. Allemaal grote plussen, wat mij betreft. Ik kom graag nog een keer. 

 

Jeanne - Ik vond het een gezellige workshop. De Tulperij is natuurlijk een geweldige locatie waar de workshop gegeven werd. En Anja is een goede gastvrouw met koffie/thee en zelf gebakken appeltaart. Leuk om met elkaar een nieuwe vaardigheid aan te leren. Margreet vertelde in duidelijke stappen hoe we het sieraad moesten gaan maken, ook was er voldoende materiaal om sieraden mee te gaan maken.

 

Marike - Heerlijk ontspannen om met je handen iets te maken. Margreet geeft technische tips, maar laat je vrij om je eigen keuzes te maken, zodat ik het sieraad echt zelf heb ontworpen. Ik heb het gisteren nog gedragen.